Cabassi heiluttaa Avainlippua!

Kotimaisuus ja suomalaisen työn arvostus ovat olleet Cabassin kulmakiviä yrityksemme koko historian ajan. Yrityksen perustamisesta lähtien valmistamissamme kasseissa on lukenut ”Made in Finland by Cabassi” osoittamassa sitä, että olemme ylpeitä tekemistämme tuotteista ja siitä, että ne on valmistettu Suomessa. Vuonna 2005 20-vuotisjuhliemme yhteydessä halusimme virallistaa tämän leiman hakemalla Suomalaisen Työn Liiton jäsenyyttä ja se meille myönnettiin. Samalla saimme oikeuden käyttää Avainlippu-tunnusta kaikessa toiminnassamme!

Avainlippu-tunnus myönnetään yritykselle, jos sen tuotteen tai palvelun kotimaisuusaste on yli 50 %. Cabassi-paperikassien kotimaisuusaste on yli 90 %. Ylitimme riman kevyesti! Korkea kotimaisuusaste tarkoittaa sitä, että lähes kaikki Cabassi-paperikassien raaka-aineet ja työpanos ovat kotimaista alkuperää. Tärkeimpänä raaka-aineena kassissa on luonnollisesti suomalainen paperi. Kotimaisen työn merkitys taas näkyy nopeassa palvelussa ja korkeassa kokonaislaadussa.

Asiakkaillamme on mahdollisuus ottaa kantaa kotimaisen työn puolesta valitsemalla kassikseen suomalaisen Cabassi-kassin. Cabassi on ainoa suomalaisella kassimarkkinalla toimiva yritys, joka valmistaa kassit teollisesti Suomessa. Cabassi-paperikassi on siis suomalainen kassivaihtoehto ja aito lähikassi, sillä muut markkinoilla olevat vaihtoehdot tuodaan Suomeen satojen ja tuhansien kilometrien päästä.

Avainlippu-tunnus painetaan Cabassi-kassien pohjaan merkiksi suomalaisesta työstä. Tämä merkki huomataan ja tunnetaan (Avainlipun tunnistaa 92 prosenttia suomalaisista 15 – 79 –vuotiaista, Taloustutkimus 2005) ja se antaa positiivisen signaalin kassin käyttäjille niin yrityskäytössä kuin kuluttajienkin joukossa.

Lisätietoja Avainlipusta ja Suomalaisen Työn Liitosta löydät osoitteesta www.avainlippu.fi

Avanilippu
Cabassi Light paperikassi
Cabassi on paperikassien kotimainen valmistaja