Pienet painosmäärät ja logopainetut paperikassit

Pieni tai pikainen kassitarve ei ole este tehdä paperikasseja omalla painatuksella. Cabassin molempiin paperikassimalleihin, Lightiin ja Classiciin, voidaan tehdä päällepainatus valmiin kassin päälle. Päällepainatuksessa painosmäärä voi olla pienimmillään 100 kpl ja normaalitilanteessa painatus onnistuu hyvinkin nopeasti.

Paperikassit omalla logolla kivijalkakauppaan, tilamyyntiin, pieniin myymälöihin ja kauppoihin sekä esim. kampaamoihin on monesti järkevää tehdä päällepainatuksena. Samoin yksittäisen tapahtuman, seminaarin tai messun kassitarve ei ole kuin muutamia satoja kappaleita, joten isolle kassikasalle ei ole tarvetta. Tärkeämpää on saada järkevä kassi, vaikka aikataulu olisi tiukka. Tähän tarpeeseen valmiin varastokassin päällepainatus on paras vaihtoehto.

Painetut paperikassit helposti ja nopeasti

Nopein ja yksinkertaisin tapa tehdä painettuja paperikasseja on tehdä logopainatus Light-mallin kassin päälle. Pidämme kasseja varastossa sekä valkoisena että ruskeana muutamissa eri koissa. Päällepainatuksella tehtynä kassin hinta saadaan pidettynä kohtuulisena, vaikka painosmäärä olisi vain muutamia satoja.

Parhaiten päällepainatus soveltuu 1- tai 2-värisiin painatusaiheisiin kuten yrityksen logoon tai viivapiirroskuvaan. Päällepainatuksessa painoala ja tarkkuus ovat jonkin verran rajalliset, mutta yleensä sopiva toteustapa kyllä löytyy.

Ratkaisu kassipaniikkiin

Jos sinulla on kassipaniikki päällä ja tarvitset logopainetut paperikassit omalla painatuksella nopeasti, ota yhteyttä. Nopeimmin pääsemme asiassa eteenpäin, kun soitat meille 09 6150 0820 tai jätät soittopyynnön sivun yläreunasta. Painatukseen riittää, kun toimitat meille painokelpoisen logo-originaalin. Me hoidamme asian siitä eteenpäin.