Paperikassi on messukassi!

Paperikassi on erinomainen valinta messukassiksi. Paperikassin isot ja selkeät painopinnat auttavat brändiäsi saamaan näkyvyytta messujen ja tapahtuman vilinässä. Paperikassiin suhtaudutaan positiivisesti ja kokonaan paperisen kassin kierrätettävyys on tärkeä asia. Paperisena ja riittävän kestävänä Cabassi Light -kassi on erinomainen paperikassi messuille. Laminoitu Cabassi Classic -kassi taas sopii jo vaativampiinkin tapahtumiin, joissa haetaan näyttävyyttä ja korkeaa laatua.

 

Kun suunnittelet messuosallistumista ja mietit messukassien hankintaa ota huomioon seuraavat seikat:

1. Aikataulu: milloin kassien pitää olla valmiit, jotta ne ehditään toimittaa messupaikalle tai varastoon ennen messuja. Ota meihin ajoissa yhteyttä. Silloin mahdollisuudet aikataulun ja eri toteutusvaihtoehdojen suhteen ovat parhaat. Jos kassipaniikki kuitenkin yllättää, ota heti yhteyttä, sillä yleensä joku ratkaisu kyllä löytyy.

2. Kassityyppi: haluatko, että messukassi on kierrätettävä hyvä peruskassi vai haetko kohderyhmällesi laadukasta premiumkassia.

3. Määrä: kuinka paljon tarvitset kasseja ja voiko samaa kassia käyttää myöhemmin tapahtumissa tai yrityksen muussa käytössä. Määrän suhteen kannattaa olla realisti. Liika on liikaa messuillakin.

4. Painatus: mahdollistaako aikataulu ja tarvitsemasi määrä arkkipainatuksen ja monipuolisen suunnittelun vai riittääkö logopainatus.

5. Messukassien kuljetus: toimitetaanko kassit suoraan messuille vai ensin varastoon.

6. Messukassien varastointi:  jos messuilla kuluu tuhansia kasseja, ota huomioon kassien vaatima varastotila messupaikalla.

 

POP UP -paperikassi

POP UP -kaupat ja myyntitilaisuudet vaativat monesti nopeita kassiratkaisua ja suhteellisen pieniä määriä. Silloin järkevin tapa tehdä hyvälaatuinen paperikassi on tehdä painatus valmiin varastokassin päälle. Nopein ratkaisu on tehdä paperinen Cabassi Light -kassi 1-värisellä logopainatuksella. Nopeimmillaan kassit ovat valmiina muutamassa päivässä.