Paperikassin suunnittelu

Paperikassi on muodoltaan yksinkertainen, mutta visuaalisesti se on mahdollisuuksia täynnä. Paperikassin suuret ja selkeät painopinnat antavat hyvät mahdollisuudet luovalle kassisuunnittelulle. Paperikassin suunnittelu on mukavaa puhaa ja autamme siinä mielellämme.

Valittu painotekniikka vaikuttaa painatusmahdollisuuksiin. Arkkipainatuksessa kaikkien painopintojen hyödyntäminen kassin taitettua suuosaa myöten lisäävät suunnittelijan mahdollisuuksia tehdä tyylikkäitä ja oivaltavia kasseja, joita käyttäjien on mukava kantaa. Valmiin kassin päälle tehtävissä päällepainatuksissa painoala on lähinnä kassin keskellä, mutta sekään ei estä tekemästä tyylikästä painatusta. Paperikassissa monesti vähemmän onkin enemmän!

Paperikassin suunnittelu ei rajoitu pelkästään painettavan aineiston suunnitteluun. Isommissa painosmäärissä suunnitteluun kuuluvat myös painopaperin ja kannikkeiden valinta sekä erilaisten tehoste-elementtien käyttö. Laminointi antaa kassille lisää kestävyyttä ja samalla se korostaa kassin tyylikkyyttä ja arvokkuutta. Toisaalta päällystämättömät paperit antavat kivan sormituntuman ja ovat luonnonmukaisempia kassivaihtoehtoja. Laminoinnin lisäksi kasseissa on mahdollisuus käyttää erilaisia tehosteita kohdelakkauksesta foliointiin.