Kotimaiset paperikassit – tässä vaihtoehdot!

Cabassi-paperikassit ovat  kotimaisia, laadukkaita ja ympäristön kannalta järkeviä pakkauksia ja markkinointivälineitä. Haluamme tarjota asiakkaillemme kotimaisen paperikassivaihtoehdon, jonka hankkiminen käy helposti ja vaivatta. Tarjoamme luotettavan tavan toimia, kotimaisen valmistuksen ja tarpeeseesi fiksut paperikassit oli kassitarpeesi iso tai pieni. Lyhyesti ja ytimekkäästi se mitä valmistamme ja tarjoamme on #paperikassisuomesta.

Cabassi Classic

Cabassi Classic -paperikassi on tyylikäs ja ryhdikäs kassi, joka sopii moneen käyttökohteeseen. Laminoituna ja tekstiilinyörikannikkeella varustettuna sen tyyli ei petä vaativassakaan käytössä.

Cabassi Light

Cabassi Light -paperikassit ovat monikäyttöisiä kasseja, joita voi käyttää laajasti pakkaamiseen, promoihin tai edustamiseen. Kevyt ja kestävä rakenne tekee Light-kassista järkevän ratkaisun moneen eri tilanteeseen. Light-kassi on useimmiten kokonaan paperinen: kassipaperi on voimapaperia ja kassin kannike paperinarua.

Pienet painosmäärät

Pienet painosmäärät ja yksinkertaiset logopainatukset kannatta monesti toteuttaa ns. päällepainatuksena valmiin varastokassin päälle. Esim. tilamyynnissä, pienissä tapahtumissa tai messuilla päällepainatus on monesti järkevin vaihtoehto.